Български зъболекарски съюз

Новини архив

НЕГАТИВНО СТАНОВИЩЕ НА КОМИСИЯТА ПО РАМКОВОТО ДОГОВАРЯНЕ ОТНОСНО РЕШЕНИЕТО НА НАДЗОРНИЯ СЪВЕТ НА НЗОК ЗА ОТЛАГАНЕ НА ПЛАЩАНЕТО ЗА М. НОЕМВРИ 2016 ДО 12 ЯНУАРИ 2017

НЕГАТИВНО СТАНОВИЩЕ НА КРД ОТНОСНО ОТЛАГАНЕ ПЛАЩАНЕТО ЗА М. НОЕМВРИ 2016 Г. НА ДЕНТАЛНИТЕ ДЕЙНОСТИ ПО НРД 2016 прочети още »

Информация относно писмо на НЗОК до РЗОК и писма на РЗОК до ИДП във връзка с изпълнение на решение на Надзорния съвет на НЗОК за отлагане заплащането на ДД за м. ноември 2016 г. в срок до 12.01.2017 г

Писмо на БЗС до РК и УС на БЗС Писмо на управителя на НЗОК до директорите на РЗОК прочети още »

Решения на Надзорния съвет на НЗОК от 20 декември 2016 г. и мотиви

Решение на основание чл. 15, ал. 1, т. 2 и чл. 53, ал. 2 от Закона за здравното осигуряване, във връзка със Закона за бюджета на НЗОК за 2017 г. и Решение на Надзорния съвет на НЗОК: прочети още »

"Лекар по дентална медицина" за 2016 г.

На Извънредния конгрес на БЗС, който се проведе на 09 декември 2 прочети още »

Решения от Извънредния конгрес на БЗС - 09 декември 2016 г., парк-хотел "Москва", гр. София

  Решения от Извънредния конгрес на БЗС - 09 декември 2016 г. прочети още »

Условия за участие в 17-и Научен конгрес на БЗС, 15-17 юни 2017 г., гр. Бургас

  Изисквания към авторите на постери и орални презентации   прочети още »

24 ноември 2016 г. - годишен форум - кръгла маса във връзка с "Националната програма за профилактика оралните заболявания при деца от 0 до 18-годишна възраст в Република България”.

На 24 ноември 2016 г. /четвъртък/ от 10:00 ч. в х-л „Радисън Блу”, гр. София (пл. „Народно събрание” № 4) Управителният съвет на Българския зъболекарски съюз (БЗС) ще проведе годишен форум – кръгла маса във прочети още »

Важно! Информация за електронното отчитане на изпълнителите на дентална помощ през ПИС. Съкратена инструкция на НЗОК

Писмо от НЗОК относно електронното отчитане на изпълнителите на дентална помощ (ИДП) през Персонализираната информационна система (ПИС) на прочети още »

Д-р Николай Шарков бе избран за член на Съвета на Световната дентална федерация (FDI)

В периода 07-10 септември 2016 г. в гр. Познан,  Полша, се проведе Годишният световен конгрес на Световната дентална федерация (FDI). Част от програмата на 104-то издание на Конгреса бяха изборите за ръководни позиции на Федерацията прочети още »

Договор за изменение и допълнение на НРД 2016 г. за трета допълнителна дейност за ЗОЛ над 18 г.

Днес, 31.08.2016 г., бе разписан Договор за изменение и допълнение на НРД 2016 г. за дентални дейности, касаещ включване на допълнителна трета дейност (екстракция или обтурация) за здравноосигурени лица (ЗОЛ) над 18 години за периода 01 прочети още »

Споразумение между РК на БЗС - София град и SIE - Италианско Ендодонтско Общество

Споразумение за преференциални такси участие за редовни членове на БЗС за SIE International Congress, 10-12 ноември 2016 г., Рим. Писмо с допълнително информация и споразумението може да откриете прочети още »

УКАЗАНИЕ МЕЖДУ НЗОК И БЗС ЗА ПРИЛАГАНЕ НА НРД 2016 ЗА ДЕНТАЛНИТЕ ДЕЙНОСТИ

Указанието в във връзка с предоставената възможност от НЗОК за дистанционно отчитане и обмен на информация между изпълнителите на ИДП и РЗОК на фактури, спецификации, отчети и информация за обработените в информационната система на НЗОК прочети още »

Издаване на лицензии и разрешения

Актуална информация от Комисия по дентална практика и професионална защита (КДППЗ) с председател д-р Ирена Божидарова относно издаване на лицензии и разрешения може да откриете прочети още »

16-и Научен конгрес на БЗС

  16-и Научен конгрес на БЗС - 09-11 юни 2016 г.    прочети още »

Видео

всички видео клипове

www.PlatformaMedica.com

Анкета

Какво е мнението Ви за въвеждане на секция Орални презентации на Научния конгрес на БЗС в Бургас?

Би било интересно и полезно
Ще се обогати програмата на конгреса
Не е необходимо
Нямам мнение