Български зъболекарски съюз

Новини архив

Националният рамков договор 2010 ще бъде разписан

Българският зъболекарски съюз, Българският лекарски съюз и Национата здравноосигурителна каса ще разпишат НРД 2010 в понеделник, 21.12.2009, 12:00 ч. в Министерството на здравеоназването. прочети още »

К О Н К У Р С

КОНКУРС ЗА ИЗБОР НА РЕГИОНАЛЕН КООРДИНАТОР НА НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ЗА ПРОФИЛАКТИКА НА ОРАЛНИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ ПРИ ДЕЦАТА ОТ 0 ДО 18 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ В БЪЛГАРИЯ ЗА ОБЛАСТ ЛОВЕЧ Министерството прочети още »

От извънредният конгрес на БЗС

Извънредният конгрес на БЗС, състоял се на 27 и 28 номври т.г. в "Златни пясъци", единодушно прие важни резолюции. Решение гласувано на Извънредния конгрес на Българския зъболек прочети още »

Д-р Николай Шарков беше избран в борда на Съвета на европейските зъболекари

Д-р Николай Шарков беше избран за член на борда на Съвета на европейските зъболекари /Council of European Dentists (CED)/. Той ще бъде един от петимата директори. Съветът на европейски прочети още »

Извънреден контрес на БЗС

27 и 28 ноември 2009 г., х-л "Адмирал", к.к. "Златни пясъци", Варна прочети още »

41-во Народно събрание, Комисия по здравеоназване

Изказване на д-р Николай Шарков и председателите на другите съсловни организации в Комисията по здравеопазване на 41во Народно събрание относно Законопроект за изменение и допълнение на З прочети още »

К О Н К У Р С

КОНКУРС ЗА ИЗБОР НА РЕГИОНАЛНИ КООРДИНАТОРИ ПО НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ЗА ПРОФИЛАКТИКА НА ОРАЛНИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ ПРИ ДЕЦАТА ОТ 0 ДО 18 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ В БЪЛГАРИЯ Министерството на здравеопаз прочети още »

41-во НС, Комисия по здравеопазване

Изказване на д-р Николай Шарков в Комисия по здравеопазване на 41во Народно събрание относно Законопроект за правата на пациента - извадка от стенограма прочети още »

ОТЧЕТНО ИЗБОРЕН СЪБОР НА БЛС

ИЗКАЗВАНИЯ НА ВИЦЕПРЕМИЕРА И МИНИСТЪР НА ФИНАНСИИТЕ Г-Н СИМЕОН ДЯНКОВ прочети още »

С Т А Н О В И Щ Е

СТАНОВИЩЕна Българския зъболекарски съюз Oтносно: Законопроект за изменение и допълнение на Закона за здравното осигуряване (ЗЗО). прочети още »

ЗАКОН ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА ЗАКОНА ЗА ЗДРАВНОТО ОСИГУРЯВАНЕ

Внесен от д-р Лъчезар Иванов, заместник председател на 41 Народно събрание и председател на Комисията по здравеопазване. Текстът на проекто за прочети още »

ПИСМО ДО Г-Н СИМЕОН ДЯНКОВ - МИНИСТЪР НА ФИНАНСИТЕ НА Р БЪЛГАРИЯ

прочети още »

Годишнина

Българин влезе в управата на Световната федерация на зъболекарите За първи път в историята на Българския зъболекарски съю прочети още »

МЕСЕЦ НА ОРАЛНАТА ХИГИЕНА

Colgate и Български зъболекарски съюз организират защото всички имаме нужда от красива усмивка за цял живот прочети още »

ВАЖНО!

УСЛОВИЯ И КРИТЕРИИ ЗА ПОДБОР НА РЕГИОНАЛНИ КООРДИНАТОРИ НА НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ЗА ПРОФИЛАКТИКА НА ОРАЛНИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ ПРИ ДЕЦА 0 – 18 Г. В БЪЛГАРИЯ 2009-2014 Г. прочети още »

Национална програма за профилактика

НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ЗА ПРОФИЛАКТИКА НА ОРАЛНИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ ПРИ ДЕЦА 0-18 Г. В БЪЛГАРИЯ 2009 – 2014 Г. РАБОТНА П прочети още »

ВАЖНО!

КОНКУРС ЗА ЗА ИЗБОР НА 28 РЕГИОНАЛНИ КООРДИНАТОРИ НА НАЦИОНАЛНИЯ КООРДИНАЦИОНЕН СЪВЕТ (НКС) НА  НАЦИОНАЛНАТА ПРОГРАМА ЗА ПРОФИЛАКТИКА НА ОРАЛНИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ ПРИ ДЕЦАТА ОТ 0 ДО 18 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ В Р БЪЛГАРИЯ прочети още »

Среща между БЛС, БЗС и депутатите - лекари от новия парламент на 41–вото НС и здравния министър

На 29.07.2009 г. се състоя среща между БЛС, БЗС, депутатите - лекари от новия парламент на  41–вото НС и здравния министър д-р Божидар Нанев. Срещата бе по покана на съсловните организации под надслов: „ДА РАБОТИМ прочети още »

Предизборна дискусия с политически партии и коалиции

По покана на Български лекарски съюз, Български зъболекарски съюз, Български фармацевтичен съюз и Асоциацията на Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи на 29.06.2009г.от 09.30 – 13.00 ч.в зала „Муса прочети още »

СПЕЦИАЛНА ПРЕФЕРЕНЦИАЛНА ОФЕРТА ЗА ЕЛЕКТРОНЕН ПОДПИС

НА РЕДОВНИТЕ ЧЛЕНОВЕ НА БЗС, ДОГОВОРЕНА МЕЖДУ БЗС И  БАНКСЕРВИЗ АД Позиция: прочети още »

ЗАСЕДАНИЕ НА СЪВЕТА НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЗЪБОЛЕКАРИ (CED)

ПРАГА, 29-30 МАЙ 2009        На 29-30 май т.г. Прага посрещна представителите на страните членки на CED за свое редовно заседание, което се проведе в Slav прочети още »

К О Н Г Р Е С И

14-ТИ КОНГРЕС НА БАЛКАНСКОТО СТОМАТОЛОГИЧНО ОБЩЕСТВО (BaSS) И 9-ТИ НАУЧЕН КОНГРЕС НА БЪЛГАРСКИЯ ЗЪБОЛЕКАРСКИ СЪЮЗ            От  6 – 9 м прочети още »

Пленарна сесия на ERO FDI

България кандидатства за домакин на пленарната сесия на ERO FDI през 2011 г.   прочети още »

Новина

Български зъболекарски съюз, Български лекърски лъюз и Национална здравноосигурителна каса се споразумяха за започване на преговори по НРД 2010 от 22.06.2009 г. И Н Ф О Р М А Ц И ЯОТ НЗОК И КРД НА БЗС ОТНОСНО прочети още »

ОБРЪЩЕНИЕ НА ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА УС НА БЗС ДО ЧЛЕНОВЕТЕ НА СЪЮЗА

Скъпи колеги, Всеки ден от медиите до нас достигат новини като: „Приходите  на търговците намаляват с 25% спрямо предходния месец, отчетоха от Националния статистически институт, промишленото прочети още »

Излезе от печат брой трети за 2009 г. на в. „ДентаМедика”

В аванс – Честити 7-ми април – Световен ден на здравето и 11-ти април, денят на Св. Антипа, покровителят на лекарите по дентална медицина! В броя:   Обръщение на д-р Николай Шарков, председател на прочети още »

Видео

всички видео клипове

www.PlatformaMedica.com

Анкета

Какво е мнението Ви за въвеждане на секция Орални презентации на Научния конгрес на БЗС в Бургас?

Би било интересно и полезно
Ще се обогати програмата на конгреса
Не е необходимо
Нямам мнение