Български зъболекарски съюз

Вестник "ДентаМедика", орган на Българския Зъболекарски Съюз, е предшественик на излизащия между 2001 и 2008г. вестник "Стоматолог". След обявен конкурс за ново име на съсловното печатно издание, вестникът вече излиза под настоящото си име

Всички броеве на в-к Дентамедика »
Календар на събитията в областта на денталната медицина в България и чужбина за настоящата година
Всички събития
Online списанието на БЗС продължава традициите на своите предшественици – печатните издания на съюза Стоматолог и Стоматолог 21, като обогатява своето съдържание с електронна форма за самооценка в рамките на продължаващото обучение.

Вижте онлайн списанието на Българския зъболекарски съюз oт тук

Новини

Пресконференция на тема Световен ден на оралното здраве

Ръководтвото на Български съболекарски съюз даде пресконференция на тема Световен ден на оралното здраве на 15.03.2018 г. в БТА. Тя започна с видео създадено от Световната дентална федерация и посветено на Световния ден на орално прочети още »

Световен ден на оралното здраве

Световен ден на оралното здраве

Четвъртък, 15.03.2018 г., в 12:00 ч., в Българската телеграфна агенция Българският зъболекарски съюз дава пресконференция във връзка със Световния ден на здравето на устата, който е на 20 ма прочети още »

Д-р Шарков

Участие на д-р Николай Шарков в предаването "Още от деня" по БНТ 1

На 23 февруари, д-р Николай Шарков участва в предаването "Още от деня" по БНТ1. Тема на разговора беше подписването на Национален рамков договор 2018 г. и сътресенията в сектора.  Цитат от ин прочети още »

заседание на КЗ

Информация от провелото се заседание, на което бе разгледан Законопроекта за бюджета на Националната здравноосигурителна каса за 2018 г.

При обсъждането на Законопроекта за бюджета на Националната здравноосигурителна каса за 2018 в 44-то Народно събрание, на съвместно заседание на трите комисии - Комисия по бюджет и финанси, Комисия по здравеопазването и Комисия по прочети още »

Становище на БЗС относно Законопроект за бюджета на Националната здравноосигурителна каса за 2018 г., сигнатура 702-01-40 от 30.10.2017 г.

Становището на Български зъболекарски съюз относно Законопроект за бюджета на Националната здравноосигурителна каса за 2018 г., сигнатура 702-01-40 от 30.10.2017 г., може да видите прочети още »

Интервюта с лектори на 17-ия Научен конгрес на БЗС

  Интервю с проф. д-р Мария Куклева, дм, дмн, лектор на 17-ия Научен конгрес на БЗС   прочети още »

ФОНД ЗА ФИНАНСОВО ПОДПОМАГАНЕ НА РЕДОВНИ ЧЛЕНОВЕ НА БЗС СЪС ЗДРАВОСЛОВНИ ПРОБЛЕМИ

Видео

всички видео клипове

Анкета

Какво е мнението Ви за въвеждане на секция Орални презентации на Научния конгрес на БЗС в Бургас?

Би било интересно и полезно
Ще се обогати програмата на конгреса
Не е необходимо
Нямам мнение